Schrijf je in voor de workshop: Ervaar de Kracht van (digitale) intervisie

Schrijf je in voor de workshop: “Ervaar de kracht van (digitale) intervisie”?

In de workshop ga je zelf, samen met anderen, aan de slag en ervaar je wat intervisie is. Een van jullie krijgt ook de kans om zelf met een casus/vraagstuk/dilemma aan de slag te gaan.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor mensen die interesse hebben in intervisie, die zelf lid worden van een intervisiegroep en/of voor mensen die willen kijken of intervisie een middel is om binnen de eigen organisatie op te zetten.

Wat levert het op?

Intervisie creëert verbondenheid, een veilige en vertrouwde plek om te reflecteren. Intervisie brengt oplossingen voor casussen, dilemma’s of vraagstukken die bij jou spelen. Daarnaast levert het een divers netwerk op. Ook van anderen kan je bij intervisie veel leren.

Na de workshop:

  • Weet je wat de structuur van intervisie is en wat de aanpak van Barbara is van/bij het oprichten van intervisie-groepen.
  • Heb je ervaren wat de kracht van (door)vragen en luisteren is en heb je geoefend met een casus (of van jou of van iemand anders).
  • Heb je input om de vraag te beantwoorden: is intervisie als leermiddel voor jezelf en/of voor de organisatie waar je werkt van toegevoegde waarde.

Duur van de workshop?

De workshop duurt 1uur en 15 minuten, wordt gehouden via Zoom of Teams. Er kunnen per workshop maximaal 6 deelnemers deelnemen.

Kosten?

De workshop is gratis. Op die manier krijg je inzicht of intervisie past bij jouw manier van (willen) leren en of mijn manier van werken bij jou aansluit.

Bij het opstarten van intervisie-groepen wordt betaald voor mijn begeleiding. Meer informatie daarover volgt zodra je aangeeft dat je wilt deelnemen aan een intervisie-groep en/of intervisie wilt opzetten binnen je organisatie.