Spring naar de content

Aanpak & werkwijze

Werkwijze

Met mijn werkwijze creëer ik een setting om het potentieel dat er is, te laten ontstaan. Mijn aanpak is liefdevol, eerlijk en direct. Het heeft mijn voorkeur om niet met een vastgesteld programma te werken, maar om te kijken naar wat zich aandient. Als buitenstaander kan ik goed ‘ondertitelen’ wat ik zie gebeuren. Samen onderzoeken we dan wanneer het gebeurt en waarom.

Ik kijk met mijn hoofd, hart en lijf en laat ook de mensen waarmee ik werk, waarnemen met het hoofd, hart en lijf. Door associatief te werken, creëer ik bewustwording en geef ik inzichten die je blikveld verruimen. Ik geef je handvatten waarmee je zelf verder kunt. Maar voordat ik je laat gaan, begeleid ik je ook in het daadwerkelijk gebruiken van die handvatten. Zodat je écht resultaat merkt en ziet.

Lees ook zeker even wat anderen over mij zeggen

Maatwerk

Ik lever maatwerk. Daarom maak ik met jou of met het team in het eerste gesprek een situatieschets. Wat speelt er? Welke behoefte is er? Welke vraag leeft? Welke vraag ligt er onder de vraag? We bespreken het gewenste eindresultaat en de doelen waar we naartoe gaan werken. Daarnaast spreken we voorwaarden af rondom tijdsinvestering en borging. Ondanks dat ik niet met een dichtgetimmerd plan aan de slag ga, zijn er wel kaders nodig. Daarbinnen bekijken we samen wat de vervolgstappen kunnen zijn, maar jullie hebben de regie.

Ik vertel je er alles over in deze video (3:17 min) of lees meer over mijn achtergrond.
Spreken mijn aanpak en werkwijze je aan? En wil jij – individueel, als team of als organisatie – stappen maken? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Neem contact op