Spring naar de content

Samenwerkingspartners

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder!’

Wat mij betreft is dit Afrikaanse spreekwoord absoluut waar en daarom werk ik samen met een aantal prachtige mensen en organisaties.

Monique Lueb

Samen met Monique geef ik trainingen en begeleid ik teams. We begeleiden op dit moment samen 12 intervisie groepen binnen een overheidsorganisatie. We creëren inzichten waarmee teams en teamleden verder kunnen. Ook buiten gezamenlijke opdrachten om sparren we met elkaar om onze opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en te reflecteren.

https://www.daadkrachtigetaal.nl

Leonie Thush

Leonie en ik verbeteren de samenwerking in organisaties en teams. Wij geloven in groepsleren en de meerwaarde van een plek waar je terecht kan met vragen. Dat kan binnen een organisatie, maar ook daarbuiten. Daarom zetten wij intervisiegroepen op. Dat doen we zowel incompany als met professionals van verschillende organisaties in een bepaalde regio. Ook helpen wij teams waar het niet lekker loopt en geven wij trainingen over loopbaanvraagstukken en ontwikkelingen door reorganisaties en outplacement.

https://www.leoniethush.nl

Partners in Integriteit

Waar de opdracht van Partners in Integriteit stopt neem ik het stokje overnemen met verdieping in de samenwerking en omgaan met elkaar.

https://partnersinintegriteit.nl/

Deep democracy groep

2x per jaar komen we met een deel van de groep van Level 2 en 3 bij elkaar om te reflecteren en aan kennis ontwikkeling te doen. In deze groep zitten ook collega professionals waar mee ik reflecteer en soms opdrachten aan overdraag.

Systemische intervisie groep

Samen met 6 Systemische geschoolde professionals kom ik 5 x per jaar bij elkaar om met en met elkaar te leren en reflecteren. We reflecteren op ons eigen handelen en ook op klanten. Tevens biedt deze groep de gelegenheid voor klanten om opstellingen te doen.

Herken je je in mijn missie en zie je kansen voor een samenwerking?
Ja, ik wil kennismaken