Spring naar de content

Samenwerkingspartners

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder!’

Wat mij betreft is dit Afrikaanse spreekwoord absoluut waar en daarom werk ik samen met een aantal prachtige mensen.

Monique Lueb

Samen met Monique geef ik trainingen en begeleid ik teams. We creëren inzichten waarmee teams en teamleden verder kunnen. Ook buiten gezamenlijke opdrachten om sparren we met elkaar om onze opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en te reflecteren.

https://www.daadkrachtigetaal.nl

Leonie Thush

Leonie en ik verbeteren de samenwerking in organisaties en teams. Wij geloven in groepsleren en de meerwaarde van een plek waar je terecht kan met vragen. Dat kan binnen een organisatie, maar ook daarbuiten. Daarom zetten wij intervisiegroepen op. Dat doen we zowel incompany als met professionals van verschillende organisaties in een bepaalde regio. Ook helpen wij teams waar het niet lekker loopt en geven wij trainingen over loopbaanvraagstukken en ontwikkelingen door reorganisaties en outplacement.

https://www.leoniethush.nl

Oscar Westra van Holthe

Met Oscar begeleid ik diverse HR-trajecten en trajecten voor leidinggevenden. We zien veel potentieel in de samenwerking tussen HR-afdelingen en organisatiecoaches. Wij laten graag zien dat daar meer uit te halen is.

https://www.westravanholthe.com

P&A talentontwikkeling

P&A talentontwikkeling specialiseert zich in gedragsverandering en talentontwikkeling binnen teams. Als freelancer geef ik trainingen in samenwerken, HR, leiderschap en lidmaatschap voor de sectoren overheid, gemeente, onderwijs en zorg.

https://www.talentontwikkeling.com
Herken je je in mijn missie en zie je kansen voor een samenwerking?
Ja, ik wil kennismaken