Ben jij straks lid van een Buitenlokaal Intervisiegroep?

Meld je nu aan voor een intake en ontdek wat intervisie voor jou kan doen op:

Met veel plezier hebben wij, Barbara de Kok en Leonie Thush, het afgelopen jaar samen intervisiegroepen opgestart en begeleid. Dat waren incompany- trajecten. Nu vinden we het tijd om intervisie begeleiding en matching via open inschrijving aan te bieden.  Zo maken we het voor jou individueel ook mogelijk deel te nemen aan een multidisplinaire intervisiegroep met kwaliteit en diepgang. Na een geslaagde pilotgroep in Utrecht, starten in september met groepen in Den Haag. Daarna volgen Rotterdam, Utrecht, Nijmegen en Amsterdam.

Intervisie is een aanpak gericht op het vinden van je eigen eyeopeners in groepsverband. Je ontwikkelt nieuwe inzichten over je eigen aanpak in bepaalde (werk)situaties. Intervisie vraagt dat deelnemers echt open durven zijn in wat ze te leren hebben. Om dit met elkaar te bereiken is een goede match van deelnemers en start van intervisie cruciaal. Dan ben je bij Het Buitenlokaal aan het goede adres. Het Buitenlokaal biedt de matching van een voor jou uitdagende intervisiegroep. Wij zorgen voor een voor jou gewaagde en leerzame match vanuit ons veelzijdige netwerk. Of je nou directeur, ondernemer, projectleider of communicatieadviseur bent. Daarna bieden we drie keer begeleiding van je intervisiegroep. Die begeleiding is er erop gericht dat jullie daarna samen verder kunnen. Zonder begeleiding en met gezonde grond onder de voeten. Wat dat is? Kijk op http://www.hetbuitenlokaal.nl/intervisie-open-inschrijving/

Voor meer informatie kun je me bellen op 06-15604179 of mailen naar barbara@hetbuitenlokaal.nl

In het buitenlokaal werken Leonie Thush en ik samen aan het versterken van samenwerkingen en het creëren ruimte voor reflectie en leren.