Nieuwjaarsgroet 2020

Hallo Allemaal,

 

In 2019 was het jaar van mijn eigen nieuwe plek vinden in Utrecht. En wat is het een genot om op mijn nieuwe plek te mogen thuiskomen. Het voelt als een groot voorrecht en met zoveel meer dan ik had kunnen dromen. Een fijne buurt, lieve buren en een fijne woonplek brengt mij rust en veel genot. Vanuit deze veilige plek ga in 2020 in.

Ik hoop jullie te zien en te ontmoeten in 2020. Qua werk was het in 2019 veel bewustwording creëren met de mensen met en voor wie ik gewerkt heb. Ook bij mezelf. Soms heb je een paar extra ogen nodig die je spiegelen en waardoor jezelf verder gaat.  Ik bied die spiegel en  ben dankbaar voor mijn omgeving die mij ook spiegelt.

In 2019 was ik meer aan de slag als coach en organisatiebegeleider. In 2020 ga ik aan de slag als leidinggevende. Ik vind het prettig om zelf ook met de poten in de modder te staan en zelf te ervaren hoe het is. Deze ervaring gebruik ik in mijn begeleiding van teams en MT’s.

In 2020 ga ik een klus doen in een voor mij nieuwe werkomgeving: De kraamzorg. Ik ben erg benieuwd hoe deze wereld is. De kramverzorgers werken bij super mooie momenten , soms ook spannend. Ze hebben zoveel kwaliteiten om te ontzorgen en ook jonge moeders zelf te leren ontdekken. Ik hoop dat ik vanuit Zorg in Nederland voor de kraamverzorgers een zelfde setting kan creëren. Welke bijdrage ik kan leveren ga ik ontdekken.

Ik wens jullie ene liefdevol, gezond en sportief 2020 toe.

Lieve groet,

Barbara