Nieuwjaarsgroet 2019

Hallo Allemaal,

 

2018 was een intensief jaar voor mij met veel opdrachten. Als ik terugkijk ben ik vooral trots op het mensen laten ontdekken wat de kracht van open vragen is en dat iemand dan zelf zijn of haar oplossing kan vinden voor cases of problemen waar die persoon tegenaan loopt.

Het is zo dankbaar om de kwartjes te mogen zien vallen en het leervermogen van mensen en dus organisaties te versterken. Verbindingen ontstaan en het verstertk de basis van een organisatie.

Verder was het voor mij nieuw om in een organisatie te werken waar Engels de voertaal is. Het was vermoeiend en verrijkend. De bril van de niet nederlanders naar Nederland was een openbaring. Mensen uit India, Italie, Argentinie en bv Portugal hebben andere achtergronden, geschiedenis en ze ontmoeten elkaar en werken samen in Nederland. De engelse intervisiegroepen waren dan ook bijzonder.

In 2018 heb ik mijn opleiding de Psycholgie van het Lichaam afgerond en ervaren hoe belangrijk het lichaam is als bron van signalen en ook oplossingen.

Voor 2019 gun ik iedereen veel open vragen, luisteren naar je lichaam en vooral vragen stellen om verbinding te leggen. Het veruimt je blik en biedt meer mogelijkheden voor een oplossing of stappen zetten naar de gewenste situatie. Door mijn OM opdracht weet ik dat er ook zoveel meningen zijn, we alleen in ons hoofd zitten en dat we soms vragen vergeten te stellen of elkaar vergeten mee te nemen in het proces.  Dus doe aan proces communicatie, luister naar je buik, hart en hoofd, blijf vragen stellen en verbindingen leggen in 2019!

 

 

 

Tot in 2019!

 

Hartelijke groet,

Barbara